Ringeten akatemiaryhmät kohtasivat Raisiossa

06.02.2015 11:16

Turun ja Helsingin seudun urheiluakatemioiden ringeten aamuvalmennusryhmät kohtasivat historian toisessa keskinäisessä ottelussaan torstaina 5.2. Raisiossa. Jäällä nähtiin aimo annos taitopelaamista, sillä molemmissa akatemioissa panostus taitoharjoitteluun on merkittävä.
 

Turun seudun porukka lähti otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, sillä sen suojissa taitojaan hioo myös muutamia Turun yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita. Helsingin seudun ryhmä taas koostui pääosin PHYK:n  ja Märskyn lukiolaisista. Ennakkosuosikki vei lopulta kiihkeän ottelun nimiinsä lukemin 11–4.
 

Ottelun onnistujiin lukeutui Helsingin seudun maalissa pelannut Pohjois-Haagan Yhteiskoulun  Rebekka Laitsaari, joka pelasi varman peruspelin. Kenttäpelaajista edukseen erottui Mäkelänrinteen urheilulukion Hele Kaukonen, joka onnistui mallikkaasti sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Turun onnistujina olivat Vaisaaren yläkoulun urheiluluokkalaiset Nelli Lehtinen ja Pauliina Leimola ennakkoluulottomilla ja rohkeilla otteilla.
 

Ringetteakatemioiden kohtaaminen on ollut molemmilla kerroilla pelaajien keskuudessa pidetty tapahtuma ja sille on tarkoitus saada jatkoa myös ensi vuonna.