Waltikka Ringetteleiri elokuussa 2022

01.08.2022 - 04.08.2022

Elokuun pelileiri!

Viides Waltikka ringetteleiri Valkeakoskella järjestetään 1.-4.8.2022. Leiri on suunnattu vuosina 2007–2012 syntyneille tytöille. Leirillä on kaksi eri ryhmää.

Tule mukaan elokuun pelileirille. Leirin ohjaajina toimivat NoU ringeten SM-pelaajat ja mukana on syksyn maajoukkuepelaajia. Hotelli Waltikka ja Lempäälän jäähalli tarjoavat hienot olosuhteet leirille. Jäävuorojen lisäksi leiriohjelmaan kuuluvat oheisharjoitukset, monipuolinen muu liikunta ja hauskat iltaohjelmat mm. minigolf, sauna ja uinti ja lettukestit. Leirille voi osallistua myös treeniryhmässä, jolloin majoitutaan kotona.

Leirillä on kaksi jäävuoroa päivässä, taitojää + pelijää. Jäillä saat vinkit luisteluun, maalintekoon ja laukaukseen. Maalivahdeille on omia harjoitteita. Leirillä tutustut uusiin ystäviin ja saat mahtavan startin uuteen kauteen.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja paikkoja on jaossa rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri on ollut loppuunvarattu aiempina vuosina. Varaa oma paikkasi heti.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOJA: 
BLDRINGETTE.COM/RINGETTELEIRI 

waltikkaringetteleiri@gmail.com 
050-3878569 (J-P)