Toimitsijakouluttajien koulutus, Teams

23.08.2022 - 23.08.2022

Toimitsijakoulutuksia seurassa voivat pitää toimitsijakouluttajien koulutukseen osallistuneet henkilöt. Toimitsijakouluttajien koulutuksia pidetään kaksi samansisältöistä koulutusta 23.8. ja 1.9.2022. Jotta henkilö voi toimia toimitsijakouluttajana ja pitää seurassa toimitsijakoulutuksen, josta osallistujille myönnetään toimitsijakortti, pitää kouluttajan osallistua toiseen näistä koulutuksista.

Lue lisää tästä.

Ilmoittautuminen 23.8. koulutukseen tapahtuu Suomisportissa viimeistään 22.8. klo 17.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

HUOM! Ilmoittautumiseen pitää tulla sen henkilön tiedot, joka koulutukseen on osallistumassa. Mikäli ilmoittautumiseen tulee ilmoittautujan lapsen tiedot, on lapsen profiili luotu väärin Suomisporttiin. Tällaisessa tapauksessa huoltajan tulee olla itse yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun lapsen ja huoltajan profiilien korjaamiseksi. Toimitsijakortti myönnetään Suomisportin profiiliin ja mikäli ilmoittautujalla ei ole omaa profiilia, ei korttia voida myöntää.