Hunters Juniors aloitti ringettetoiminnan keväällä 2022

14.03.2023, Porvoon Hunters Ringette


Kuva: Timo Kupiainen 

Perinteisesti Hunters Juniors ry. on ollut jääkiekkoon perustuva seura. Koimme, että pystymme ringeten kautta lisäämään tyttöjen jääliikuntaa.
Ira Merivaaran järjestämän testijakson jälkeen ryhdyimme näin ollen toimiin.
Perustimme ringetelle oman ringettekouluvuoron kiekkokoulun yhteyteen sunnuntaisin,
sekä F & G tyttöjen joukkueen. Ringettekoulussa on tällä hetkellä 20 ilmoittautunutta ja joukkueessa pelaa n. 15 pelaajaa. Molemmat ovat saaneet avuksi aktiivisia vanhempia, mistä olemme kiitollisia. 

Joukkueen kanssa olemme harjoittelun lomassa osallistuneet PeliBailuihin ja Minigames -turnauksiin, jotka ovat oivallinen mahdollisuus pienille joukkueille päästä nauttimaan peli-ilosta ja ringettetunnelmasta. Etenkin Kohti Unelmia Minigames -tapahtuma teki vaikutuksen tuoreisiin pelaajiin ja muutaman tytön haaveisiin syntyi ajatus olla joskus maajoukkuepelaaja. Pelaajina tytöt ovat kehittyneet huimasti jäällä sekä joukkueena jään ulkopuolellakin. Ensi vuodeksi laadimme vielä joukkueen säännöt ja mietimme aluesarjaan lähtemistä. 

Järjestimme myös ringettekoulunohjaajille koulutusta syksyllä, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään
toimintaamme. Luonnollisesti uuden alku tuo omat haasteensa, mutta koemme, että olemme hyvällä matkalla pysyvän ringettetoiminnan järjestämisessä Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla. 

 

Junioripäällikkö Porvoon Hunters Martin Andler ja Valmentaja Enni Flykt

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne