Kausi kolmessa joukkueessa

04.02.2023, Kiekko-Espoo SM

Kuva: Timo Kupiainen 

Meillä on takana vauhdikas syksy, jolloin pääsimme pelaamaan kolmessa eri joukkueessa B-, Ykkös- ja SM-sarjassa. Viikkojen etukäteen suunnittelu on kuluneen kauden aikana korostunut paljon, ja jaksamisesta on täytynyt pitää erityisen hyvää huolta.

Kesken kauden SM-joukkueen mukaan hyppäämistä helpotti erityisesti se, kuinka hyvin joukkue otti meidät vastaan. Treenien ja pelien myötä aloimme saamaan kiinni joukkueen pelitavasta ja pääsimme täysillä mukaan. SM-joukkueessa treenaaminen ja kovien pelien pelaaminen on ollut hyvin kehittävää sekä kokemusta antavaa. Itseään on päässyt haastamaan paljon, ja joukkueessa on saanut paljon arvokkaita oppeja.

Jaksamisesta ja palautumisesta huolehtimiseen on täytynyt keskittyä enemmän kuin aikaisemmin, etenkin usean pelin viikkoina. Valmentajien yhteistyö ja tuki suunnittelussa on ollut kuitenkin mahtavaa ja suuri apu meille.

Tavoitteemme keväälle on pelata hyvä ehjä loppukausi ja kehittyä mahdollisimman paljon. Pyrimme laadukkaasti ja kovaa treenaamalla auttamaan joukkueita pääsemään tavoitteisiinsa. Odotamme todella innolla kaikkia kevään tiukkoja pelejä.

 

Kirjoittanut Tuuli Laakkonen ja Nicole Thesleff

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne