Konkarit kynän varressa

13.01.2022, VG-62 edustusjoukkue

Kuva: Timo Kupiainen

 

Olemme pelanneet ringetteä kaikki yli 20 vuoden ajan. Vuosiin on mahtunut paljon, mutta mikä meidät motivoi edelleen jatkaamaan vuosien vieriessä ja ikämme karttuessa? Tässä hieman meidän ajatuksia:

Ringette on muuttunut vuosien varrella paljon ja nopeutta peliin on tullut lisää. Varusteista etenkin mailat ovat kehittyneet ja komposiittimailoja näkee jo lähes joka joukkueen riveissä. 

Ikäero joukkueessamme on melko suuri, vaikka sarjan suurin se ei taida ollakaan. Ikäeroa ei joukkueen toiminnassa usein huomaa, vaan kaikki välillä loistavat juttujensa lapsellisuudella tasaisesti. 

Viime kaudella Koronan katkaistua sarjan tuntui, että arki-illoista puuttuisi jotakin. Kalenterista ei katsotukkaan milloin hallille pitäisi saapua, ja treenaaminen oli normaalista poiketen täysin oman suunnittelun varassa. Silloin muistui mieleen joukkueurheilun ehdoton hienous eli se joukkue. 

Meidän ehdoton ylpeytemme on oma koppi,  josta muodostuu kauden aikana toinen koti. Joukkueesta muodostuu perhe, joiden kanssa mielellään viettää muutakin vapaa-aikaa. Pidempienkin taukojen jälkeen joukkueeseen on aina kiva palata ja usein samat kaverit ovat hallilla vastassa vuodesta toiseen. 

Eli summasummarum koppi on toinen kotimme, joukkue toinen perheemme ja kelta-musta värimme!

 

Susanna Myllymäki, Susanne Heinonen, Nea Nieminen & Melina Väkiparta

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne