U18 Nuorten maajoukkue

U18 Juniorimaajoukkue on ringettepelaajan ensimmäinen askel kohti maajoukkuetoimintaa.
Ringeten Tie Huipulle ohjelman ensimmäisen vaiheen tavoitteena on tarjota lahjakkaille pelaajille tasavertaiset olosuhteet ja kehittymismahdollisuudet ohjelman piirissä.

Toiminta

Ringeten U18 Juniorimaajoukkueella on vuosittain neljä tapahtumaa, jotka sisältävät leirejä ja turnauksia. Leirit järjestetään valtakunnallisesti keväällä, loppukesästä ja loppusyksystä. Perinteinen Tie Huipulle tapahtuma pelataan sydäntalvella tammikuun lopussa. Leireillä harjoitellaan jäällä ja maalla, opetellaan urheilullisuutta käytännössä ja teoriassa. Fyysiset testit, jääharjoittelu ja palaverit/ryhmätyöt ovat leiripäivien runko-ohjelmaa.

U18 leiriryhmät kerätään B-ikäryhmän kahden nuorimman ikäluokan pelaajista. Seurat esittävät pelaajia tähän kokonaisryhmään ja näiden esitysten ja U18 valmentajien seurannan pohjalta valitaan tapahtumakohtaisesti leireille kutsuttavat pelaajat. Tapahtumiin kutsutaan aina n. 50 pelaajaa. Leirikutsusta informoidaan pelaajia n. kaksi - kolme viikkoa ennen tapahtumaa.
Tapahtumien lisäksi kauden aikana valmentajat tekevät aktiivista otteluseurantaa ja ovat yhteyksissä seuravalmentajiin sekä nuorten maajoukkuevalmentajiin.

U18 toiminnan alla järjestetään myös vanhemman C-ikäluokan pelaajille Timanttileiri elokuussa. Timanttileiri aloittaa pelaajan maajoukkuepolun. Leirin tarkoituksena on tutustuttaa pelaajia maajoukkuetoimintaan ja tehostaa pelaajaseurantaa. Pelaajat Timanttileirille kutsutaan seuraesitysten pohjalta. 

 

Maajoukkueen fanituotteet löytyvät verkkokaupasta

 


Tulevat tapahtumat

 

14.-15.8.2021 Timanttileiri 2006, Kisakallion Urheiluopisto

21.-22.8.2021 Maajoukkueleiri, Kisakallion Urheiluopisto

27.-28.11.2021 Maajoukkueleiri, Kisakallion Urheiluopisto

 

 

Joukkueen johtoryhmä

Joukkueenjohtaja  

Tytti Järvinen, 0400 589579, u18()ringette.fi

Valmentajat 

Essi Ahokas
Opri Aromaa
Lotta Hallanaro
Kari Lahtivirta
Heidi Petrell
Sini Piiroinen
Pia Pullinen
Sini Mäkelä

Huoltajat  

Ville Laine
Marko Lehtinen

Liiton valmennuspäällikkö  

Matti Virtanen, 040 740 5750, matti.virtanen()ringette.fi