Ringetteleirit

Kesäleirit 2021

Suosituille liiton kesäleireille osallistuu joka kesä ringeten pelaajia eri puolilta Suomea. Kesäleirien ohjelma koostuu ringeten jää- ja oheisharjoittelusta, muusta monipuolisesta liikunnasta sekä mukavista iltaohjelmista. Leirit pidetään loistavissa urheilullisissa puitteissa Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Leirin hintaan kuuluu majoitus, ruuat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), ohjaukset ja tilat.

Taitoleirit 1 ja 2
* voit valita sinulle ajallisesti sopivan leirin kahdesta eripituisesta vaihtoehdosta (3pv tai 4pv)
* leirillä harjoitellaan ringeten henkilökohtaisia lajitaitoja
* hauskaa iltaohjelmaa ja monipuolista liikuntaa

 

Ilmoittautuminen:

Leiri Milloin / Missä Hinta
Taitoleiri1 (2007-2012 synt.) maalivahdeille ja pelaajille

12. - 15.6.2021
Kisakallion Urheiluopisto, Lohja 

 335€
Taitoleiri2 (2007-2012 synt.) maalivahdeille ja pelaajille

6. - 8.8.2021
Kisakallion Urheiluopisto, Lohja

 

 255€

 

Leirille ilmoittautuminen, maksaminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumisella. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, kun osallistumismaksu on suoritettu. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella sairastapauksissa. Tällöin palautamme osallistumismaksun vähennettynä toimistokuluilla 50 €. Lääkärintodistus on toimitettava Suomen Ringetteliittoon.
 

Jos leirille ei ole kuukautta ennen leirin alkamista ilmoittautunut vähimmäismäärä osallistujia, sitä ei toteuteta. Tällöin ilmoittautuneille palautetaan maksettu osallistumismaksu kokonaan. Samoin, jos leiriä ei pystytä järjestämään vallitsevan koronatilanteen johdosta, ilmoittautuneille palautetaan maksettu osallistumismaksu kokonaan.

Leirin infokirje

Kaikille leiriläisille lähetetään sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua infokirje, jossa kerrotaan mm. ajo-ohjeet, leirin alkamis- ja loppumisaika, mukaan otettavat varusteet jne.

Lisätietoja Matti Virtanen, matti.virtanen()ringette.fi