Nuorten ringette

Nuoret ringetteareenalla
- "Must ois kiva, jos voisin olla vaikuttamassa seuran asioissa. Olis myös kiva, jos meidän seuraan saataisiin harrasteryhmä, koska silloin voisi pelata ringetteä hauskana harrastuksena. Mulla ei tahdo aikaa riittää kilpailemiseen enkä haluais lopettaa." - Taina 16v

Nuorille enemmän vaihtoehtoja
Seurojen olisi hyvä tarjota nuorille erilaisia mahdollisuuksia olla mukana ringetessä. Osa nuorista haluaa jatkaa pelaamista kevyemmin ja osa tavoittelee paikkaa seuran edustusjoukkueessa. Molemmille tarpeille pitäisi löytyä nuorelle joukkue ja sarja, missä pelata. Tämän lisäksi nuorille tulisi tarjota ja heitä tulisi innostaa seuran muihin tehtäviin. Monet nuoret ovat kiinnostuneita esim. ohjaamisesta, tuomaroinnista, netin päivittämisestä, tapahtumien järjestämisestä jne.

Nuorten ääni kuuluviin - onko seurassasi nuorten ryhmä?
Nuorille tulisi antaa mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua seuran päätöksentekoon. Seura voi perustaa oman nuorten ryhmän. Nuorten ryhmä voidaan esim. muodostaa D-B -joukkueiden kapteeneista tai pyytää jokaista joukkuetta valitsemaan edustajansa (1-2 henkilöä) ryhmään. Seuran hallitus valitsee nuorten ryhmälle aikuisen tukihenkilön, joka tukee nuorten ryhmän toimintaa ja toimii linkkiä seuran hallituksen ja nuorten ryhmän välissä.

Nuoret ringetteareenalla

Näinkö sinun seurassasi päätetään?

Kuka päättää? Nuori Aikuinen
Seura-asuista   X
Seuran päättäjäisten ohjelmasta   X
Harjoitusten sisällöstä   X
Joukkueen oheisohjelmasta   X
Kapteeneista   X
Seuran toimintalinjasta   X
Harrastejoukkueen perustamisesta   X