Ice Card

ICE CARD-KILPAILULUPA KAUDELLA 2020 - 2021 (1.7.2020 - 30.6.2021) - myynti avautuu 1.7.
Tietosuojaseloste

Ice Cardilla kontrolloidaan, että pelaajalla on kilpailuoikeus (edustusoikeus jossain seurassa) virallisissa sarjapeleissä sekä että hänet on vakuutettu mahdollisten lajin parissa sattuvien tapaturmien varalle.
Ice Card tuotoilla kustannetaan myös erilaisten materiaalien, koulutusten, tapahtumien ym. tuottaminen ja kehittäminen.

Ice Cardin voi lunastaa joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutukselliset Ice Cardit sisältävät Pohjola Vakuutuksen tarjoaman Sporttiturvan. Vakuutuksettoman Ice Cardin ottajalla tulee olla oma, myös ringettetoiminnan kattava vakuutus.
Ice Card tulee lunastaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä virallista peliä. Ice Card astuu voimaan maksuhetkestä.

Ice Cardin lunastaminen

Ice Card lunastetaan netin kautta Suomisport -palvelusta. Henkilö rekisteröityy Suomisporttin. Rekisteröinnin yhteydessä järjestelmä päivittää automaattisesti henkilön profiilin aiemman Sportti-ID:n sekä entisestä järjestelmästä tuodun Ice Card historian. Ice Card maksetaan ensisijaisesti heti oston jälkeen siirtymällä omaan verkkopankkiin. Ice Cardin osto-ohje (pdf).

Ice Cardin lunastamisen ja maksun voi hoitaa joko itse tai seuran yhdyshenkilö kaikkien seuran pelaajien kilpailuluvat keskitetysti "nippumaksuna". Tarkista aina ensin, onko seurassasi henkilöä, joka hoitaa kilpailuluvat keskitetysti. Näin vältytään päällekkäisiltä maksuilta ja turhilta sekaannuksilta.

Ice Cardia ei voi ostaa vain suorittamalla liiton tilille jonkin maksun! Osto ja maksu pitää aina suorittaa Suomisportin kautta!

Usein kysytyt kysymykset

Katso löytyykö FAQ -osiosta vastaus ongelmaasi. Mikäli ei, ole yhteydessä liiton toimistoon (paivi.reiman@skrl.fi).

Lisenssipalautuksista liitto veloittaa 10 € toimisto- ja käsittelykuluja.
Vakuutuksellisten lisenssien purkamisesta Pohjola Vakuutus veloittaa lisäksi oman hinnastonsa mukaisesti.

Tutustu kilpailusääntöihin

Näet Ice Card -tietosi Suomisport-palvelusta. Jos epäilet että sinulla ei ole voimassa olevaa Ice Cardia, ole ensisijaisesti yhteydessä oman joukkueesi joukkueenjohtajaan. Hän näkee tulospalvelusta maksetut Ice Cardit. 

Pelaajan edustusoikeuden edellytyksenä on Ice Card-maksun lisäksi mm. se, että mahdollinen pelaajasiirto on tehty asianmukaisesti. Tutustu huolella kilpailusääntöihin.

Erotuomarilla on joukkueen kapteenin tai toimihenkilön pyynnöstä velvollisuus tarkistaa otteluun osallistuvan pelaajan kilpailulupa sekä henkilöllisyys. Tarkastamispyyntö ja tarkastuksen tulos on aina kirjattava ottelupöytäkirjaan. Erotuomarilla on myös velvollisuus tehdä havaitsemistaan epäkohdista ja pelioikeuden puuttumisesta raportti liittoon sekä määrätä asiassa pelisääntöjen mukainen rangaistus.

Ice Card-hinnat

Ringette on lajin luonteen vuoksi kohtalaisen turvallinen laji. Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanien kanssa on neuvoteltu hinnat tiettyjen tyyppivammojen hoidoille. Tällä saadaan osittain hidastettua ja eliminoitua hoitojen hintojen karkaamista käsistä ja sen myötä myös vakuutusmaksujen vuosittaiset korotukset pidettyä maltillisena. Jokaisen vakuutuksellisen Ice Cardin lunastaneen pelaajan tulisi siten käyttää ensisijaisesti Pohjola Vakuutuksen sopimuslääkäriasemia tai Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa Pohjola Sairaalaa. Lääkärikumppaneita tai Pohjola Sairaalaa käytettäessä myös suurempiin vammoihin voi saada heti maksusitoumuksen, jolloin itse ei tarvitse maksaa kuin omavastuu.

Kaikissa pelaaja- ja erotuomarivakuutuksissa hoitokulujen katto on 15 000 euroa. Omavastuuosuus on 100 e (ei koske 1.1.2008 tai myöhemmin syntyneitä).

A Ice Card 400e (vakuutuksen osuus 320e), vakuutuksettomana 80e
BC Ice Card 234e (vakuutuksen osuus 160e), vakuutuksettomana 74e
D Ice Card 103e (vakuutuksen osuus 46e), vakuutuksettomana 57e
DEFG Ice card 103e (vakuutuksen osuus 46e), vakuutuksettomana 57e
H Ice Card 137e (vakuutuksen osuus 80e), vakuutuksettomana 57e
LK1 Ice Card 25e (vakuutuksen osuus 10e), vakuutuksettomana 15e
LK2 Ice Card 25e (vakuutuksen osuus 10e), vakuutuksettomana 15e
Erotuomari Ice Card 72e (vakuutuksen osuus 33e), vakuutuksettomana 39 e
TO Ice Card 45 e (sisältää Pohjola Vakuutuksen TuplaTurva vakuutuksen)

Turnaus Ice Card 45e/vko (vakuutuksen osuus 30e/vko), vakuutuksettomana 15e/vko
Tapahtuma Ice Card (max 25hlöä) 260e/vko

Vakuutuksellisten Ice Cardien tuoteselosteet
Vakuutuksettomien Ice Cardien tuoteselosteet

 

Urheilun Tuplaturvavakuutus (Vak.nro 16-550-119-2)
TO Ice Card (sisältää TuplaTurvavakuutuksen) on tarkoitettu erilaisille toimitsijoille esim. joukkueenjohtajille, valmentajille ja huoltajille, jotka eivät saa palkkaa toiminnastaan. Mikä ko. henkilö kuitenkin pelaa jossain joukkueessa, tulee hänen lunastaa sopiva pelaaja Ice Card. Pelaava toimitsija ei tarvitse kahta Ice Cardia - kaikilla pelaaja Ice Cardeilla voi toimia myös toimitsijana.
 

Vakuutuksesta vapautuminen
Vakuutukselliseen Ice Cardiin liittyy urheiluvakuutus. Liitto tarjoaa Ice Cardin ohessa Pohjola Vakuutuksen kanssa neuvoteltua urheiluvakuutusta, Sporttiturvaa. Pelaaja voi vakuuttaa itsensä myös jossain toisessa yhtiössä tai hänellä tulee olla vastaava vapaa-ajanvakuutus, joka korvaa ringeten kilpailutoiminnassa sattuneet vahingot. Vakuutuksettoman Ice Cardin lunastanut vastaa itse siitä, että vakuutus on voimassa katkeamatta koko kilpailukauden. Oman vakuutuksen tietoja ei kysytä oston yhteydessä.
 

HUOM!

Ice Cardia on mahdollista korottaa kesken kauden. Korotus onnistuu Ice Cardin verkko-ostossa. 

Kilpailulupaa lunastettaessa tulee huolehtia, että pelaajalla on koko pelikaudelle riittävä Ice Card!

Lisätietoja ja toimintaohjeita Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry / Päivi Reiman, paivi.reiman"at"skrl.fi.

 

Toimintaohjeet vahinkotapauksessa

Vahinko sattui – Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun:

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 (joka päivä klo 7-23) tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Vahinkojen sattuessa toimintaohjeet löytyvät myös Vahinkoavusta https://vahinkoapu.pohjola.fi/henkiloasiakkaat/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa

 

HUOM! Ice Cardia EI saa maksaa ilman että osto on tehty verkkokaupassa!